GalerieF, de perfecte plaats voor het houden van grote en kleine zakelijke bijeenkomsten, maar ook familiefeestjes. galerieF zit in de monumentale Douwe Egbertsfabriek ( FJ08), direct aan de haven van Joure.

Bent u op zoek naar een leuke inspirerende creatieve ruimte voor het organiseren van een uitje? Dan is GalerieF de perfecte plaats. GalerieF is een eigentijdse galerie op de begane grond van pandFJ08. Een geheel andere setting dan een gebruikelijke vergaderlocatie, restaurant of ander zalenverhuurcentrum. Omringd door kunst van allerlei aard, voor groepen varierend van 8-100 personen.
Zakelijke uitjes organiseren we ook. Niets zo inspirerend dan tussen de kunstwerken filosoferen over het beleid van de onderneming, het uitwerken van productconcepten, directie meetings en ga zo maar door. Jarenlange horeca- en organisatie ervaring zorgen dat het onvergetelijk wordt. We beschikken over diverse cateraars, indien u ook bij ons wenst te dineren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.